Na sinoćnjoj dodeli Oskara, među brojnim glamuroznim izdanjima, Rijana se definitivno istakla. Slavna pevačica uvek oduševljava svojim modnim odabirom, što je bio slučaj i ovoga puta, a Rijana je promenila čak tri modne kombinacije i u svima istakla trudnički stomak.

Rijana na dodeli Oskara 2023.
Frederic J. BROWN / AFP / Profimedia 

Prilikom dolaska na 95. dodelu Oskara, Rijana je nosila ležernu modnu kombinaciju Eagles majice, Vans patika, zelenog šešira i matching torbe.
Nakon toga, za crveni tepih koji prvi put od 1961. godine nije bio crven, već boje šampanjca, Rijana se presvukla u kožnu haljinu Alaie. Duga haljina imala je prozirni gornji deo sa kožnim grudnjakom i kožnu suknju sa dugim šlepom.

Iako će uskoro po drugi put postati majka, Rijana je za kratko vreme održala dva velika nastupa. Posle spektakularnog šoua koji je priredila na Superboulu, juče je oduševila izvođenjem pesme 'Lift Me Up' iz filma 'Black Panther: Wakanda Forever'.

Rijana oduševila izvođenjem pesme 'Lift Me Up' iz filma 'Black Panther: Wakanda Forever'.
USA TODAY Network / ddp USA / Profimedia 

Za pojavljivanje na sceni Oskara, Rijana je odabrala svoj drugi izgled večeri, kreaciju Džona Galijana s potpisom Maison Margiela.

Kombinacija puna šljokičavih detalja činio je grudnjak obložen tilom i mnoštvom sitnih kamenčića i visećih detalja od kristala. Uz svetlucavi gornji deo, nosila je podjednako blistave široke pantalone sa zlatnim šljokicama cvetnog dizajna. Pored dijamantskog nakita, nosila je i dugačke crne kožne rukavice. Pesma joj je donela i prvu nominaciju za Oskara, ali Rijana nije osvojila zlatnu statuetu u kategoriji 'Najbolja originalna pesma', koja je pripala pesmi 'Naatu Naatu'.

Nakon nastupa, Rijana se presvukla u treću modnu kombinaciju, ovog puta koju potpisuje Bottega Veneta u svetlo zelenoj boji. Outfit se sastojao od krznenog gornjeg dela, kožnih rukavica i satenske suknje i sandala u istoj nijansi. Rijana je sa svoja tri outfita još jednom pomerila granice mode, ovoga puta za Oskara!