Iako NFL nikada ne plaća muzičke zvezde za poluvreme, jer kako kažu dobijaju određenu vidljivost s obzirom na to da nastupe na Superboulu pogleda preko 600 miliona ljudi, genijalna Rijana je pronašla način da ovaj veliki događaj iskoristi kao besplatnu reklamu za svoj kozmetički brend - Fenty Beauty.

Pored izuzetno uspešne muzičke karijere, Rijana je poslednjih godina izgradila malo carstvo lepote i mode vrednu milijarde dolara. Pevačica očigledno nije mogla da propusti ovu sjajnu priliku za plasman proizvoda, čije bi oglašavanje tokom Superboula u normalnim uslovima koštalo između vrtoglavih 6 i 7 miliona dolara! Naime, Rijana je usred nastupa odlučila da se popravi, nanevši translucent puder u prahu – Fenty Beauty By Rihanna Invisimatte Blotting Powder.

Fenty Beauty By Rihanna Invisimatte Blotting Powder.
fentybeauty 

Verni kupci su odmah prepoznali ovaj kultni proizvod, koji je godinama bio jedan od najbolje ocenjenih Fenty proizvoda, a koji je posle Superboula, pogađate, jedan od najtraženijih proizvoda za šminkanje! 

Reč je o puderu za setovanje koji je pogodan za sve tipove kože i koji savršeno rešava problem viška sjaja i masnoće na licu. Ovaj Invisimatte puder je odličan proizvod za upotrebu u "hodu", zbog čega je sastavni deo torbica hiljada zadovoljnih korisnica koje tvrde da je Rijanin Blotting Powder 'apsolutni must-have' proizvod za sve ljubitelje besprekornog make-upa.