Omiljeni brendovi su već odavno počeli da predstavljaju svoje prolećne kolekcije, a mi smo ovom prilikom odlučili da pogledamo aktuelnu ponudu Zare, tačnije rubriku najprodavanije. Zara nas nikada ne razočara, a ove sezone fokus je na jednostavnim komadima sa pomakom, pa ne propustite da izaberete svoje favorite za proleće 2023!

Verujemo da ste već primetili kako se pruge vratile pre nekoliko sezona, a ako još uvek nemate ključne modne komade za naredne dane, Zara ima odlične varijante u svojoj ponudi. Ovo su cipele koje su odlične za kombinacije u kojima želite da privučete svu pažnju, izgledate efektno i posebno. Predlažemo da ih nosite uz jednostavnu odeću, jer ćete tako sa pomakom kreirati minimalistički izgled, ali ako volite malo otkačenije odevne kombinacije, tu s u pleteni kardigani.

Efektni komadi koji privlači pažnju

Možete kupiti i razne modele pantalona, ili farmerki, a ne zaboravite na bezvremenske blejzere koje morate imati u svakoj garderobi ili haljine koje se lako prilagođavaju različitim stilovima odevanja! Stoga, kako bismo vam olakšali izbor i skratili muke oko kupovine, u nastavku smo izdvojili nekoliko stilskih 'ulova' iz najprodavanije rubrike, za koje nema sumnje da će vam odmah privući pažnju.

ZARA Bestseleri iz Zare za proleće 2023