Na prelazu godišnjih doba ponekad je teško ispuniti sve zahteve stila i funkcionalnosti. Na sreću, postoji nekoliko komada odeće koji su odličan izbor za ovaj period. Jedan od njih je kardigan, koji je idealna zamena za sako.

Ove zime, među najpoželjnijim komadima, popularni su postali kardigani, i oni koji liče na kratke jakne. Trend kratkih kardigana je kreiran da ih prenese u prolećnu sezonu i zameni standardnu jaknu ovim stilizovanim komadima.

Najlepše u high street radnjama

Trenutna ponuda omiljenih brendova zaista je puna različitih modela. Primećujemo da dominiraju crno-bele kombinacije u vidu prugastih šara ili kontrastnih elemenata na rubovima komada. Ako izaberete takve modele, možete biti sigurni da ćete biti u skladu sa najpoželjnijim trendom sezone, a s obzirom na to da je u pitanju klasična kombinacija boja, crno-beli kardigan bi mogao dugo da ostane u vašoj kolekciji.

Osim ovog trendi komada, najbolja opcija za prolećnu sezonu su cvetni, šareni ili teksturirani komadi. Odlično će funkcionisati sa haljinama i farmerkama, a dodir boje i razigranosti je sve što nam treba na početku proleća. Pogledajte naše favorite u nastavku!

ZARA, BERSHKA Kardigani za proleće 2023