Jedna od najpoznatijih svetskih modnih blogerki, Tamara Kalinić je redovan je gost revija luksuznih brendova i gotovo svih Nedelja mode.

Ovu sezonu otvorila je sjajnim izdanjima, a prisustvom na spektakularnoj reviji Elie Saab u Parizu Tamara je svojim izdanjem uspela da pomeri i sopstvene granice. Tamara na ovakvim događajima dokazuje koliko je u koraku sa poslednjim trendovima, a ove zime bira nešto smelije modne kombinacije.

Tamara Kalinić na Elie Saab reviji u Parizu.
David Fisher / Shutterstock Editorial / Profimedia tamara kalinić

Iako smo navikli na klasičnija izdanja od Tamare, izgleda da joj ovakva promena došla kao savršeno zimsko osveženje. Ništa manje se nije očekivalo od nje, a izdanje u kojem je ispratila reviju Elie Saab u Gradu svetlosti očaralo je sve ljubitelje modnog glamura.

Tamara Kalinić na reviji u Parizu.
JM HAEDRICH / Sipa Press / Profimedia 

Teško je odabrati najlepši odevni komad- počevši od kaputa sa raskošnim perjem, besprekornog crnog odela koje se izdvaja kao efektan komad koji svakako treba imati u ormanu, a niz nastavlja crna tašna sa zlatnim lancem i korset sa detaljima tila.

Prethodnih dana najpopularnija srpska influenserka prezentovala je impresivna modna izdanja koja su potpisivali Giambattista Valli, Gucci, ali najčarobnije usledelo je preksinoć - na Valentino haute couture reviji za proleće-leto 2023.

tamara kalinić na valentino reviji.
MARCO ERBA/SGP/MARCO ERBA/SGP tamara kalinić

Tamara je imala priliku da bude deo malog i pažljivo odabranog društva u kome je svako, na sebi svojstven način, ovekovečio jedan segment Valentinove vizije. Naime, ona je nosila total look by Valentino - haljinu iz Unboxing kolekcije za proleće-leto 2023, Garavani Locò torbu i platforme.