Najveće interesovanje za sniženja u high-street radnja tradicionalno se uvek vezuje za španski brend Zara.

Zara je definitivno jedna od omiljenih shopping destinacija žena kod nas, a sniženje u njenim radnjama nas svaki put tera da zavirimo u ormare i napravimo shopping listu neophodnih komada, ovog puta, za zimu, proleće, a pomalo i za leto (što da ne?).

Pored toga što nam je u opisu posla i praćenje aktuelnih ponuda, pravilo koje poštujemo jeste da izbegavamo sumanuto trošenje novca na komade koji prate najnovije trendove, već ukoliko se odlučimo na potencijalnu kupovinu dobro razmislimo da li se određeni komad uklapa u naš stil.

A kako su sniženja u punom jeku još od kraja decembra nismo ostali ravnodušni na šoping. Sjajna stvar je ta što kako se približava vreme isteka sniženja povećava se popust. Te tako sada u Zari možete pronaći sjajne komade do 1.500 dinara koji su čak na 60% sniženi i koje zaista vredi imati u svom ormanu.

Mi smo zavirili u ponudu i pronašli fenomalne chic i trendy komade koje jedva čekamo da nosimo. Već smo naručili neke od njih, a ukoliko vam nedostaje inspiracije pronađite je na našoj listi favorita u nastavku:

ZARA Zara komadi na sniženju po ceni do 1.500 dinara.