Nakon što je 2019. godine Njujorkom prošetala u kašmirskom kompletu s potpisom tada nepoznatog brenda Khaite, stajlinzi Kejti Holms nalaze se u posebnom fokusu modne javnosti, a ovih dana iznenadila je mnoge, do sada neviđenim, look-om na crvenom tepihu.

Zvezda serije "Dawson’s Creek" poslednjim izdanjem dokazala je da je kraljica urbanog stila i ulične mode. Ipak, nije ga prošetala ulicama Njujorka, već crvenim tepihom što je šokiralo mnoge.

Kejti Holms u farmerkama i patikama na crvenom tepihu.
Gregory Pace / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Njena ležerna odevna kombinacija farmerki i patika retko se viđa na glamuroznim događajima, a očigledno je inspirisana Y2K modom.

Jasno je da je Y2K moda pokorila Holivud, kada je očarao i Kejti Holms. S ovim talasom došli su i problematični trendove koje smo nosili ranih 2000-ih, što je po mnogima bilo estetski najgore razdoblje kad je reč o modnom stilu.

Kejti je na crveni tepih ponela top bez bretala u stilu korseta, kao i jednostavne farmerke šireg kroja i patike retro vajba u teget boji.

Očigledno je bilo da je ovo moderna interpretacija početka 21 veka – ali da li je ovo prihvatljivo ili ne? Mnogi su u nedoumici da li je Kejti uspela ponovo da pomeri granice ili da joj savetuju da hitno menja stilistu.

O tome raspravlja modni svet, a Kejtino izdanje završilo je i na čuvenoj stranici Diet Prada.

A kakvo je vaše mišljenje o ovoj odevnoj kombinaciji?