Moda na ulicama Njujorka prava je poslastica, a stanovnicima ovog grada retko ko parira po urbanom stilu. Obično među prvima usvajaju nove trendove, ali i nameću ih, pa je svaki izlazak poput prozora u budućnost koji otkriva što će ostatak sveta nositi u mesecima koji dolaze.

Među raznim komadima koje Njujorčani obožavaju, kod najstylish devojaka izdvaja se njih pet. Od svežih trendova s modnih pisti do basic komada, ovaj spisak još jednom dokazuje kako je njujorška moda skup eklektičnih stilova i ukusa.

1. Kožna bomber jakna

Prepustite Njujorčanima da pre svih prigrle jedan od novih trendova sezone. Kožna bomber jakna je na granici između uglađenog i ležernog, što je čini savršenom za izlazak u grad. Njujorčani uglavnom biraju oversized krojeve, pa razmislite o većoj veličini kako biste postigli taj cool efekat.

2. Patike jedinstvenog dizajna

Hodanje je nezaobilazno u velikom gradu, stoga vam je potrebna obuća dorasla tom zadatku. Patike su očigledan izbor, ali Njujorčani ne nose bilo šta, već uglavnom biraju one cool boje i dizajne koji privlače poglede.

3. Maksi suknje neobičnog materijala

It devojke s ulica Njujorka nose duge suknje od tehničkih materijala kao što su najlon ripstop i kruti poplin. To je drugačiji pogled na trend maksi suknji koji deluje edgy, ali i korisno za prohladno (a ponekad i tmurno) njujorško vreme.

4. Cegeri

Njujorčani su zaposleni ljudi, što delimično objašnjava zašto svuda šetaju s rančevima i XXL torbama. Najelegantniji način da sve to nosite je ceger. Bottega Veneta Intrecciato torbica je popularan izbor u Njujorku, kao i minimalističke kožne torbice.

5. Pantalone neutralnih boja

Dok ostatak sveta preferira farmerke, Njujorčani vole svoje sofisticirane pantalone, komad koji se može lako nadograditi, zavisno od dodataka, a garantuju eleganciju bez previše truda.