Novak i Jelena Đoković u utorak su posetili Sajam obrazovanja i štand Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja, a njihovo pojavljivanje oduševilo je prisutne na ovoj manifestaciji.

Jelena Đoković u slingback cipelama.
Aleksandar Radonić 

Ipak, nema ko nije primetio Jelenin stajling koji zaslužuje sve pohvale. Sofisticiran outfit izgrađen od jednostavnih, a tako efektnih komada nije ostavio ravnodušne zaljubljenice u klasiku.

Ona je izabrala sivu suknju pencil kroja i midi dužine, koja je ukrašen dvoredim kopčanjem i srebrnim dugmićima, što ju je učinilo inovativnijom, a upotpunila ju je jednostavnom, svetloplavom košuljom.

Celokupnom klasičnom look-u dodala je i elegantne i minimalističke cipele koje su potrebne svakoj ženi u ormanu. U pitanju su slingback ( otvorena peta) cipele u boji kože, koje krasi tanak, asimetrično postavljen, kaišić.

Slingback cipele Jelene Đoković su na listi želja mnogih dama.
Aleksandar Radonić 

Jelena je izdanje obogatila zanimljivim, skupocenim nakitom - ručnim satom sa crnim, kožnim kaišem, narukvica, te kompletom ogrlice i minđuša sa svetlucavom završnicom.

Podsetimo, Jelena Đoković ih je nosila i na crkvenom venčanju Novakovog brata Đorđa u kombinaciji sa pantalonama i košuljom.

Cipele Jelene Đoković su must have komad u ormanu svake žene od stila.
kurir