Posle letnjih meseci provedenih u lepršavim modelima haljina i suknji, sa dolaskom jeseni nesumnjivo ćemo prigrliti pantalone kao omiljeni komad. Ove sezone, kada govorimo o njima, ključnu ulogu na modnoj sceni ima model cargo.

Rafovi prodavnica su puni različitih verzija pantalona namenjenih novoj sezoni jesen/zima, a sudeći po stilovima poznatih Instagram trendseterki, u cargo model vredi investirati.

Udobne pantalone su trend koji ove jeseni nećemo moći da izbegnemo, a tome u prilog, pored stajlinga ljubitelja mode, govori i njihova bogata ponuda na policama omiljenih brendova.

Pantalone sa prepoznatljivim detaljem džepova sa strane nogavica za tren oka stvaraju cool izgled, a kao što je to slučaj sa mnogim aktuelnim trendovima na modnoj sceni, i ove su svoj vrhunac popularnosti doživele krajme 90-ih i početkom 2000.ih godina.

Bilo u zelenoj, bež ili čak model od teksasa, kargo pantalone ne bi trebalo da izostanu iz garderobe ove sezone. S druge strane, oni sa efektnim dezenima mogu za sada da ostanu u njemu.

tamara kalinić u cargo pantalonama
Instagram 

Bež verzije kargo pantalona mogu se odlično stilizovati belim i sivim komadima, a klasičan tamnozeleni model možete suprotstaviti i svetlom bojom.

Posebno ružičasti džemper ili narandžasta košulja dugih rukava, jer odmah stvaraju moderan izgled. Denim verzije kargo pantalona posebno se dobro slažu sa jednostavnim i običnim topićima jer imaju dovoljno potencijala da 'ponesu' ceo izgled.