Zara je definitivno jedna od omiljenih shopping destinacija žena širom sveta, a sniženje u njenim radnjama nas svaki put tera da zavirimo u ormare i napravimo shopping listu neophodnih komada, ovog puta, za jesen 2022.

Iako su omiljeni brendovi odavno predstavili svoje jesenje kolekcije, a noviteti samo stižu, to ne znači da u ovom trenutku ne možete pronaći odlične komade na sniženju. Zato smo odlučili da pogledamo trenutnu Zarinu ponudu 'Special prices' komada i moramo priznati da smo oduševljeni raznovrsnim izborom.

Pored toga što nam je u opisu posla i praćenje aktuelnih ponuda, pravilo koje poštujemo jeste da izbegavamo sumanuto trošenje novca na komade koji prate najnovije trendove, već ukoliko se odlučimo na potencijalnu kupovinu dobro razmislimo da li se određeni komad uklapa u naš stil.

Dobro je biti oprezan kako ne biste došli u situaciju da pokupujete i ono što vam je potrebno, ali i ono što nije, a dosta je povoljnije, jer ćete na taj način samo presušiti svoj novčanik.

Zara već nekoliko sezona ima odeljak Special prices koji se s vremena na vreme, kao što je to sada slučaj, dopunjava trendy komadima pogodnih za aktuelnu sezonu.

Mi vam preporučujemo da, po specijalnim cenama, šopingujete razne modele pantalona ili farmerki, a ne zaboravite i na bezvremenske blejzere koji vam ovog oktobra mogu poslužiti i kao jakna.

Stoga, kako bismo vam olakšali izbor i skratili muke oko kupovine, u nastavku smo odabrali nekoliko stylish 'ulova' po nešto nižim cenama za koje ne sumnjamo da će vam odmah privući pažnju.

ZARA Special Price sniženi komadi u Zari.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!