Kad krene na put sa voljenom osobom, većina ljudi na umu ima neku romantičnu destinaciju pored vode, restorane sa ukusnom hranom i dobro vino. Čini se da su upravo tako razmišljali i Tihana Lazović i Bane Trifunović koji su, posle svadbe u njihovom stilu, kao destinaciju za medeni mesec odabrali romantični Pariz.

Ne može se poželeti bolja destinacija za medeni mesec nego što je Pariz, zar ne? Slažemo se sa Odri Hepbern koja je rekla da je Pariz uvek dobra ideja, a s tim se slaže i novopečeni bračni par.

Tihana je na svom Instagram profilu prikazala svoj nepogrešiv osećaj za modu i ekscentričan stil koji je prošetala glavnim gradom Francuske.

Glumicu je Bane fotografisao ispred Luvra, u neobičnom svilenkastom maslinastozelenom kombinezonu. Zemljanu nijansu kombinezona dodatno su istakle crvene metalik čizmice, kao i tirkizna pederuša.

Promenljivo vreme u Parizu nije moglo da prođe bez trench-a. Tako je Tihana ponela kišni mantil u crnoj boji, za razliku od Francuskinja koje inače biraju bež nijanse.

„Kakva Emily Tihana in Paris“, stavila je u opis fotografije.

Proverene modne formule koja uključuje visoke potpetice držala se tokom većine vremena provedenog u Parizu, ali nije odelela ni jednostavnim belim patikama za šetnju čuvenim parkom Jardin.

Nema sumnje da je hrvatska glumica modna ikona, a tome svedoče i pohvale modnih stručnjaka koji su je uvrstili na listu nabolje odevenih dama na crvenom tepihu filmskog festivala u Veneciji prošle godine, prema oceni italijanskog "Voga".

screenshoot/instagram, ALFONSO CATALANO / SGP / Profimedia Tihana Lazović u Veneciji