Proteklih nekoliko sezona nije se mogao zaobići moderni trend sportske zabave u modi.

Uostalom, "sportski" i "stilski" savršeno se uklapaju u malu modnu abecedu, a posebne kratke biciklističke pantalone. Iako smo ih pre poznavali kao komad koji je bio osnovni deo za treninge, popularne biciklističke postupno su ušle u naše ormare kao stalni komad.

Poslednjih godina pripene kratke pantalone uglavnom su dolazile u običnoj crnoj boji, ali ove sezone ne nedostaje neonskih i nežnih pastelnih nijansi ili pak onih ukrašenih cvetnim printovima.

Bile one jednobojne ili šarene, biciklističke možeš da kombinuješ na mnogo različitih načina. Za sportski sveobuhvatni izgled, modna formula su biciklističke u kombinaciji s chunky patikama i crop topom, a na sve možeš dodati i lagani pulover.

Ako više voliš nešto malo otmenije kombinacije, možeš se odlučiti za chic poslovni sako strogog kroja i predimenzioniranu košulju ili jednostavnu belu majicu kratkih rukava. Uz ovakav look jako dobro idu niske potpetice, cool torbica i ležerne sunčane naočare.

Domaće trendseterke poput Zorane Jovanovića, Milice Pavlović i Danijele Dimitrovske nisu odolele bicklističiama i odavno su ih uvrstile u svoj garderober, a kako ih kombinuju pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

Instagram Kako trendseterke nose trend sezone