Leto je stiglo, a odlazak na more uveliko se odbrojava! Haljinice, suknje, topovi i šeširi su spremni, ali kakav bikini odabrati za ovu sezonu?

Naravno, klasični bikiniji su uvek sigurna opcija, a nakon dugo vremena ponovo je popularan i jednodelni model. U nastavku donosimo 4 predloga koji će ovog... leta biti in

1. Kupaći kostimi sa životinjskim printom

Modeli kupaćih kostima sa životinjskim printom posebno su popularni i ovoga leta. Nije važno da li se radi o printu leoparda ili zebre, uvek izgleda dobro.

Životinjski print najbolje izgleda u kombinaciji s klasičnim bikini krojem, a ako misliš da ti je ipak previše motiva, možeš kombinovati samo jedan deo u životinjskom printu s drugim delom kupaćeg kostima u jedno smirenoj boji.

zebrasti print je in ovog leta
Youtube 

2. Jednodelni kupaći kostimi otvorenih leđa

Poslednjih godina klasični jednodelni kupaći kostim ponovo je osvojio naša srca, a ovog leta dobiće malu modnu nadogradnju sa seksi detaljima.

Sportski modeli postali su malo senzualnijih zahvaljujući otkrivenim leđima. 

kupaći kostim sa otovorenim leđima
Instagram 

3. Crni kupaći kostimi s prorezima

Seksi prorezi na bokovima i struku preselili su se s haljina i topova na bikinije i kupaće kostime. Veliki prorezi najefektnije izgledaju uz crne kostime koji će dodatno naglasiti preplanulost tela. Zaista izgledaju senzualno i pružaju kombinaciji za plažu jedan posebno seksi izgled.

4. Bikini jarkih boja

Ovog leta volimo jarke boje, a trend se preselio i na plaže i bazene. Rapsodija boja dolazi u večnim bikinijima i to u narandžastoj, crvenoj, ružičastoj, zelenoj i ljubičastoj boji. Ovaj trend posebno je popularan kod žena koje već imaju blago preplanulu kožu. Za dame svetlije pute, idealan odabir su pastelne nijanse poput ružičaste ili svetloplave.

kupaći u jarkim bojama u modi su ovog leta
Zara.com