Slobodno možemo da kažemo da je jedno od najupečatjivijih TV lica Marija Kilibarda. Njen sveden stil i isticanje prirodnosti je nešto što najviše volimo. Dobro, tu je i neizostavna lepota i energija kojom Marija osvaja gde god da se pojavi. Deo te svoje energije, naša poznata voditeljka je poslednjih meseci utkala u prve komade svog brenda nakita -"KI".

Osim što su to početna slova Marijinog prezimena, KI označava cirkularnu životnu energiju sa kojom se rađamo, čije je postojanje osnova istočnjačke filozofije.

Dizajn je prepoznatljiv po formi lavirinta, koji je inspiracija za prvu kolekciju brenda KI.

"Raduje me kada zamislim jednu samosvesnu, nežnu i podjednako jaku ženu, da sa ponosom nosi simbol lavirinta, kao stalni podsetnik da optimizam i upornost uvek nađu pravi put. Jako sam uzbuđena zbog svega što dolazi. ‘’ – rekla je Marija.

Klasične forme čine stil nakita lako uklopivim uz bilo koju odevnu kombinaciju, i za bilo koju dnevnu ili večernju priliku.

MUST HAVE SEZONE: W! za vas otkriva sve detalje kolekcije nakita MARIJE KILIBARDE
Miša Obradović 

Sofisticirani i nežni, a vrlo upečatljivi komadi KI nakita, rađeni su u različitim kombinacijiama, za različite karaktere i afinitete - zlatno-crna, srebrno-crna ili jednostavno samo zlatna.

Materijali su kombinacija pozlaćenog srebra, nano-keramike i emajla  koji su isprepletani u jednostavne i elegantne kompozicije.

Bilo da je vaš omiljeni komad nakita prsten, ogrlica, minđuše ili narukvica - naći ćete ga u KI kolekciji, o kojoj možete da saznate više na sajtu ki.co.rs