Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

BOJA KOJA ĆE OBELEŽITI 2022. Dominiraće ne samo u našim ormarima, već i u makeup-u, dizajnu enterijera... svuda!

Institut Pantone objavio je koja će boja biti vodeći trend za 2022. godinu.

 Ljubičasta je boja 2022. Izvor: Shutterstock

Čuveni Institut Pantone, vodeći svetski autoritet u oblasti boja svake godine predviđa koje će boje će dominirati u narednom periodu, kada je reč o odeći, modi, šminkanju, ali i enterijeru i dizajnu...

Povezane vesti

Pantone za 2022. godinu najavljuje nijansa zvana Very Peri biti vodeći trend! Reč je o svetloplavaoj boji s primesama ljubičaste i crvene, koja pokazuje radostan stav i dinamiku koja podstiče kreativnost i maštovito izražavanje.

Povezane vesti


Ovo je inače sasvim nova nijansa plave boje, a dobila je oznaku 17-3938. Trebalo bi da podstiče inovativnost i pomogne u prihvatanju promena posle pandemije.

- Very Peri nas podseća na bezbrižno samopouzdanje i smelu radoznalost. Ona nam pomaže da shvatimo novi i izmenjeni pejzaž mogućnosti, otvara nam novu viziju dok iznova počinjemo svoje živote. Ona nam pokazuje budućnost u novom svetlu, piše u saopštenju ove kuće.

 Very Peri nijansa će biti vodeći trend Izvor: Cornel Cristian Petrus / Shutterstock Editorial / Profimedia

Ova boja naginje ka ljubičastoj, odnosno boji lavande i pruža vrlo zanimljive mogućnosti kada je reč o kombinovanju - verujemo da nema kombinacije uz koju neće izgledati sjajno.

Ovakvi tonovi često se svrstavaju u nijanse koje podižu odevnu kombinaciju na viši nivo, unapređuju look i čine da autfit izgleda lepše i luksuznije.

Very Peri dominiraće ne samo u našim ormarima, već i u mejkapu, dizajnu enterijera, grafičkom dizajnu, dizajnu ambalaže, zapravo viđaćemo je svuda oko nas...

 Boja koja će svaki look podići na viši nivo. Izvor: Shutterstock

Možda će vas zanimati

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije