10 KOMBINEZONA KOJE ODMAH KUPUJEMO ZA SMEŠNO MALO NOVCA: Ovo su najbolji sa Reserved i Zara polica

Pronašli smo 10 najboljih kombinezona za naredne dane

reserved, ZARA Kombinezoni po smešnim cenama

Kombinezoni su komad prema kojem smo dugo bili pomalo skeptični, ali su se malo po malo, vremenom, probili u naše ormane. Pre svega zahvaljujući saznanju da su dobar komad za svečane prilike. Zatim zato što smo se uverili da je lagani pamučni ili laneni kombinezon bez rukava udoban i prozračan komad koji zaista cenimo leti. I, konačno, prošlogodišnja pomama za kargo pantalonama se vratila na scenu i poradila na njihovoj privlačnosti kada su u pitanju kargo i avijatičarski kombinezoni.

Neke dame će ih izabrati kao kombinezon za svečane prilike, kada budu gosti na svadbi ili kume na krštenju, jer će se verovatno u kombinezonu osećati mnogo neobuzdanije i opuštenije nego u svečanoj haljini. Naravno, nisu loš izbor za doček Nove godine ili maturu, a već gledamo šta se sve nudi za letnje vrućine. Bar one sa šortsom koje ćemo nabaviti za odmor. A sada, kada je kombinezon postao ravnopravan komad odeće, upustićemo se i u to kakav je kombinezon prikladan za posao.

Bertrand Gilles/ABACA / Abaca Press / Profimedia 

Zato smo se posebno obradovali ovim kombinezonima za smešne pare na koje smo naišli u Reserved i Zara radnjama. Pogledajte ih u galeriji na početku teksta!