UDOBNE, A STYLISH: 7 haljina za svaki dan koje nosimo ove zime - ovo je najlepši model

Savršen izbor pletenih haljina za zimu 2024. za svakodnevni izgled

ZARA Pletene haljine za zimu 2024

Sa padom temperatura, pri dizajniranju odevnih kombinacija fokusirali smo se na funkcionalne i pre svega tople komade. Međutim, to ne mora da znači da moramo da se odreknemo ženstvenih silueta i komada, jer je ključ dobrog zimskog outfita slojevitost, što možemo da postignemo omiljenim suknjama i haljinama.

U svakom slučaju, kada govorimo o haljinama, u zimskim mesecima daćemo prednost određenim stilovima. Vunene i pletene haljine su apsolutno obavezne, a ove sezone dolaze u različitim krojevima, za svaki stil po nešto. Ako više volite udobnost i „oversized” krojeve, nećete pogrešiti sa dugim haljinama od nešto glomaznijeg pletiva ili sa fino tkanim modelom rolke opuštenog kroja.

Za one koji biraju klasičnu eleganciju, tu su zimske košulje i modeli od rebrastog pletiva. Košulja haljine su odličan izbor za poslovne i nešto neformalnije večernje prilike, a posebno su atraktivni stilovi sa istaknutim strukom ili obimnijim suknjama A kroja.

U nastavku smo odabrali nekoliko genijalnih zimskih haljina iz novih kolekcija high street brendova koje će se savršeno uklopiti u svakodnevne lookove.

Bonus video

This browser does not support the video element.

skims haljina  TikTok/itsbexbeauty

Izvor: Fashionhr/ Wanted A.N.