MAXI HALJINE KOJE ĆETE KUPITI SADA, A NOSITI OD JESENI DO PROLEĆA: Izgledaju top i sa patikama i sa bajkerskim čizmama

Ukoliko ste u potrazi za maxi haljinama koje izgledaju dobro nevezano da li nosite ravne cipele ili štikle, pronašli smo savršene modele iz novih kolekcija highstreet brendova.

Profimedia

Kako se bližimo hladnijoj sezoni, tako se proširila i ponuda highstreet komada za predstojeći period. U fokusu su topliji modeli koji se lako mogu kombinovati kako sa onim što već imamo u ormaru, tako i sa različitom obućom. 

Očekivano, maxi haljine i te kako su se našle na listi it devojaka, pogotovo dugi, uski, pleteni modeli koji naglašavaju obline. 

Međutim, daleko od toga da i lepršavije varijante, kao i nabrane haljine nisu na modnom radaru trendseterki. Isto važi i kada su u pitanju dezeni, te se nose i klasične, jednobojne, najčešće u nude tonovima ili crnoj, ali i crvene i bordo nijanse, kao i upečatljivi printovi i pruge. 

Najbolje od svega je što je ponuda highstreet brendova takva da lako možete pronaći ono što se najbolje uklapa u vaš stil, a što u isti mah može da bude i formalniji odabir ili za casual prilike u zavisnosti od aksesoara, ali i obuće. 

A za one dane kada je jedino što priželjkujete maksimalna funkcionalnost, birajte oversized vunene modele koji garantiraju udobnost i toplinu.

Pogledajte u galeriji naše predloge za jesenju sezonu.

ZARA Pogledajte kakve će se maxi haljine nositi ove jeseni.

Bonus video:

This browser does not support the video element.

Kaubojske čizme  Instagram/_agaa.g