SAKO OMILJENOG HIGH STREET BRENDA KOJI BI 1/1 PROŠAO KAO CHANELOV A ŠTEDI VAM 5.000 €: Za jesen vam lepši komad ne treba

Ukoliko ste ljubitelji klasika, definitivno treba da obratite pažnju na komad koji trendseterke obožavaju, a koji izgleda kao da ga je potpisao Chanel

instagram/ooliviamiller

Od svih trendova sa kojima smo ušli u jesen 2023, jaknice i sakoi od tvida definitivno su nešto što se odmah izdvojilo, a čini se da trendseterke ne mogu da odole komadu koji je proslavio Chanel i spada u must-have za quiet luxury stil. 

Nažalost, ne mogu svi da priušte Chanel, ali je dobra stvar što su omiljeni high street brendovi i ovog puta na visini zadatka, među kojima se definitivno izdvaja Mango koji je nedavno predstavio premium kolekciju.

This browser does not support the video element.

Mango tvid sako  Tiktok/poonamwalid

Očekivano, njihov sako od tvida bio je pun pogodak, što ne čudi, jer bi ga i najzagriženije trendseterke veoma lako zamenile za Chanelov komad. 

MANGO 

Tamna bež jakna izrađena je od teksturiranog materijala zahvaljujući jednoj od najelegantnijih nijansi, bezvremenskom strogom ravnom kroju i zlatnim dugmadima ukrašenim cirkonima u zagasitim tamnim nijansama, odiše luksuzom i odaje utisak mnogo skupljeg komada nego što zapravo jeste.

MANGO 

Njegova cena od 7.990 dinara deluje nam izuzetno pristupačno ako uzmemo u obzir da Chanel komadi koštaju od dve, pa preko 5000 evra, a s obzirom na to da je reč o pravom statement komadu lako će odigratu glavnu ulogu u mnogim jesenjim stajlingima.

Bonus video:

This browser does not support the video element.

Maison Margiela mary jane cipele  TikTok/zigs_mom