KOMBINEZONI KOJI BI ZASENILI SVAKU HALJINU IKAD: Brutalno stylish modeli i za izlazak u grad i kada ste gost na venčanju

Ukoliko ste gošće na venčanju, čekirajte ove modele koji su čista umetnost.

ZARA Ukoliko ste gošće na venčanju, čekirajte ove modele koji su čista umetnost.

Sezona proslava i venčanja uveliko traje, a to neretko znači beskrajno obilaženje prodavnica i butika u potazi za savršenim outfitom. Potraga se otežava i ako vam je jedna od stavki da odabrani komad možete da nosite još koji put, a ne samo za tu prigodu, a iako su većini devojaka i žena haljine izbor #1 možda je vreme da to preinačite u nešto bolje.

Umesto haljina, ovog leta ili jeseni odaberite kombinezone kojima ćete "ubiti 2 muve jednim udarcem" i ujedno dobiti stylish outfit i udobnu kombinaciju u kojoj će vam biti prijatno. 

Takođe, kombinezoni, pa čak i oni najsvečaniji, lako se mogu transformisati i za posao ili pak izlazak u grad. Dovoljno je da dodate sako, blejzer, jaknicu, ravnu obuću, ili štikle i dobijate bezbroj kombinacija od kojih se ne zna koja je lepša od koje. 

Mi smo prelistali ponudu omiljenih highstreet brendova i možemo vam reći da Zara i Mango prednjače po izboru modela. 

Birali svilene, sa izrezima ili urbane kargo varijante, nećete pogrešiti, te obavezno bacite pogled na primere koje smo izdvojili u galeriji na početku teksta.

Bonus video:

This browser does not support the video element.

Haljina Sofije Riči  Tiktok/sofiarichiegrainge