ODLUČENO JE - OVO SU IT PANTALONE LETA 2023: Donosimo 12 modela iz aktulene kolekcije high-street brendova

Lanene pantalone iz aktulene kolekcije za leto 2023

ZARA Lanene pantalone iz aktulene kolekcije

Ležerne, ali elegantne, lanene pantalone su obavezni odevni predmet ovog leta. Dobra vest je da nema manjka izbora i da vam nije potreban budžet bogataša da biste kreirali najpoželjniji i udobniji izgled sezone. Lanene pantalone imaju istoriju koja seže vekovima, a njihova trajna popularnost svedoči o njihovoj bezvremenskoj eleganciji.

Bilo da planiramo da idemo na svečani događaj, u kancelariju ili jednostavno uživamo u ležernom izlasku, lanene pantalone se lako prilagođavaju raznim prilikama.

Raznovrsnost lanenih pantalona obezbeđuje da smo uvek prikladno obučeni bez žrtvovanja udobnosti, a takođe su i idealan dodatak garderobi za letovanje. Kao i vaš omiljeni par farmerki, lanene pantalone mogu biti raznovrsne, a posebno nam se dopadaju u kombinaciji sa hitom ove sezone - prslukom!

Uz njih možete kreirati izgled koji je prikladan za posao, a lako ih možete nabaciti preko kupaćeg kostima dok šetate plažom.

Izdvojili smo na početku teksta u galeriji, prema našem mišljenju, najlepše modele lanenih pantalona u aktuelnim kolekcijama.

This browser does not support the video element.

Metalik pantalone  Instagram/lv_blackwell