Kada su suknje u pitanju, čini se da ove sezone ne možete pogrešiti ako odete u krajnost. Ultramini plisirani modeli su i dalje veoma poželjni, ali i romantične dugačke suknje imaju svojih „pet minuta” – od elegantnih balon krojeva do prozračnih maksi stilova koji dočaravaju siluetu 70-ih.

Debitantska kolekcija Chemene Kamali za modnu kuću Chloepočetkom godine potvrdila je veliki povratak „boho šika” čiji su ključni element upravo lepršavi krojevi, od lakih materijala poput pamuka ili muslina. Zato ne sumnjamo da će maksi suknje sa volanima, koje smo prošlog leta počele da viđamo u outfitima modnih influensera, postati apsolutni must-have dolaskom toplijih dana.

Udobne i ženstvene, ove suknje nude mnoštvo opcija za stil. Trendseterke više vole da ih biraju u beloj boji i nose ih uz širok izbor modela obuće - od čizama od brušene kože preko baletana do jednostavnih ravnih sandala. Videćete kako prozračne maksi suknje mogu da izgledaju sjajno u dnevnim gradskim outfitima, uz običnu majicu, ali i ako ih uparite sa romantičnim topom za večernju priliku. Takođe, ovaj model bi mogao da postane jedan od vaših omiljenih komada za plažu ili opuštene šetnje na letovanju.

U nastavku vam predstavljamo nekoliko stilizovanih izdanja poznatih fashionista koji mogu poslužiti kao inspiracija za kreiranje outfita.

 Bonus video

Pravilo 333 za stilizovanje Instagram/treatingthestreetslikearunway

Izvor: Wanted A.N.