Trudnoća je poseban period u životu žene koji sa sobom nosi brojne promene – između ostalog i fizičke. U prihvatanju svih ovih promena ključnu ulogu igra i naša odeća koja bi u ovom periodu, pored maksimalne udobnosti, trebalo da nam pruži i dodatnu dozu samopouzdanja. Međutim, moramo priznati da pronalaženje komada koji su praktični i kvalitetni, ali u isto vreme aktuelnog dizajna, često nije najlakši zadatak.

Da bismo vam olakšali pronalaženje savršenog komada koji vaš stil prilagođava novoj silueti, osvrnuli smo se na high street ponudu i izdvojili deset haljina koje se prave za svakodnevne prilike u toplim danima. Fokusirali smo se na lagane i prozračne krojeve i kvalitetne, prirodne materijale poput pamuka, lana i poplina.

Bilo da tražite nešto za ležernu šetnju, odlazak na posao ili ležernu kafu sa prijateljima, ove haljine će ispuniti sve vaše potrebe i istaći vašu prirodnu lepotu tokom trudnoće. Od romantičnih stilova do nešto strožijih krojeva poput košulja-haljina - u našem izboru naći će se za svakog ponešto.

Print Screen/ H&M Haljine za trudnice

 Bonus video

Haljina za trudnice koja može da se nosi u svakoj prilici TikTok/thebessydressy

Izvor: Wanted A.N.