ZARA, H&M Pogledajte izbor teksas haljina za proleće 2024. koje daju efekat ravnog stomaka.

Neko je rekao - haljina nikad dosta, i ne možemo, a da se ne složimo sa tom tvrdnjom. Uostalom, ništa tako ne govori proleće kao haljine, a ove godine jedan model vratio se na velika vrata na modni radar trendseterki.

Reč je o neodoljivim haljinama od teksasa koje su preko noći postale "must" u ormarima it devojaka upravo zbog njihove praktičnosti.

Komad koji se lako transformiše u zavisnosti uz šta ga kombinujete, idealan je i za posao i za grad.

Haljine od teksasa sjajno izgledaju sa patikama, još bolje sa baletankama ili pak kratkim čizmicama, naročito sada kada se "baba Marta" još uvek poigrava sa vremenskim prilikama.

U isti mah mogu poslužiti i umesto sakoa, te ih možete kombinovati čak i sa pantalonama za chic look koji osvaja poglede.

Sa druge strane, čak i modeli bez rukava mogu biti sjajan izbor za ofis ukoliko ispod nosite košulju ili rolke.

Pročitajte još: BEZ NJIH PROLEĆE NE PROLAZI: Pronašli smo 11 trendy modela NAJKORISNIJEG modnog KOMADA koji vole žene od stila

Da ne govorimo što će većinu haljina od teksasa obožavati devojke koje žele da sakriju određene delove figure, odnosno žele efekat ravnog stomaka.

Za ovo su zaduženi šavovi koji daju vizuelno vitkiju i skladniju figuru, naročito strukirani modeli.

U galeriji na početku teksta možete videti koje smo modele izdvojili kao naše prolećne favorite, a u nastavku pogledajte i kako kombinovati teksas haljine za skladniju i vizuelno tanju figuru.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

SECOND HAND HALJINA KAO ZA HOLIVUD KOŠTA 10 DOLARA Instagram/katavux

Izvor: Wanted J. S.