ZARA, fashionandfriends.com Mantili za proleće 2024

Već neko vreme pripremamo našu prolećnu garderobu, sa novim kolekcijama high street brendova među kojima nalazimo odlične komade za predstojeće prolećne dane. Na listi komada koje uvek nosimo sa dolaskom prolećnih dana svakako je neizostavan mantil, a ovaj večni komad od laganog materijala dolazi u mnogim modelima koji ove sezone izgledaju veoma šik.

Pored klasičnih modela u neutralnim bojama, ravnog ili strukiranog kroja, koji su uvek deo high street i dizajnerskih kolekcija, uvek se radujemo novim, osveženim dizajnom koji ovom komadu odeće daju moderan izgled na drugačiji način. Mantil je komad koji možemo da nosimo u raznim prilikama i u dnevnim i večernjim kombinacijama, od svečanijih do ležernijih, jer spaja stil i funkcionalnost i predstavlja savršen dodatak našoj garderobi za promenljivo prolećno vreme.

mantil za proleće 2024
instagram/mimiarr 

Ženstveni kroj mantila u novim kolekcijama dolazi u mnogim verzijama od nežnih bojama do crop krojeva u kojima ćemo spremno dočekati proleće! Pogledajte ih u foto-galeriji na početku teksta.

 Bonus video

Zara jakna TikTok/nikitapatelaa

Izvor: Wanted V.P.