Sposobnost trench mantila da se prilagodi različitim stilovima i prilikama čini ga omiljenim komadom u našim ormarima. Najbasic kombinacije učini neodoljivo šik, a Hejli Biber se poigrala modelom koji bismo voleli da imamo u svojoj garderobi.

Jesen je obično puna kreativnih outfita u kojima se igramo sa slojevitošću. Hejli Biber voli da se igra modnih igrica, a statusom it devojke često inspiriše mnoge dame kada je u pitanju stajling, a to je učinila i juče prošetavši Los Anđelesom u upečatljivoj kombinaciji.

Hejli Biber nosi mantil
Broadimage / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Dvadesetšestogodišnja manekenka je pokazala svoje duge noge u crnoj mini haljini, ali zvezda ovog outfita nije mala crna haljina, već upečatljivi kratki mantil!

Ekscentričan predimenzionirani mantil maslinaste boje i crop kroja dao je kombinaciji veoma urban i cool izgled. Ujednačenost proporcija postigla je chunky visokim crnim čizmama, a u istom stilu bila je i crna kožna torbica koju je nosila u ruci.

Kombinovanje golih nogu, visokih čizama i mantila nije neuobičajeno u svetu mode, a Hejli glavna je predstavnica ležernih i cool kombinacija poput ove.

U nastavku smo izdvojili modele crop mantila koje možete pronaći u radnjama kod nas:

ZARA Kratki mantili za jesen 2023

 Pročitajte još: SPECIJALNE CENE JAKNI ZA JESEN 2023