Uvek u trendu i moderna, ali i verna svom otmenom stilu, sigurno je manekenka i preduzetnica Rouzi Hantington. Ona je primer devojke koja savršeno uklapa trendove u svoj stil bez većih odstupanja od njega. Trenutno su (pre)duge pantalone veliki trend, a Rouzi ih je toliko dobro stilizovala da čak i ovaj klasični komad izgleda kao pravo delo modne umetnosti.

Manekenka je fotografisana u Parizu, a u svojoj zanimljivoj modnoj kombinaciji izgledala je kao tajni agent. Nosila je crne ravne pantalone koje su prekrivale njene crne čizme sa potpeticom i koje su skoro dodirivale pod, a kombinaciju je uzdigla i tamnosmeđom kožnom jaknom dizajnerke Phoebe Philo. Modnoj kombinaciji dala je poseban izgled crnom kožnom torbicom srednje veličine i velikim avijatičarskim naočarima za sunce.

Rouzi Hantington
Agence / Bestimage / Profimedia 

Ovaj model pantalona je popularan jer vizuelno izdužuje i stanjuje figuru, što uvek želimo da postignemo u našim modnim kombinacijama. Zaista nam se dopao ovaj izgled jer pokazuje kako čak i jednostavan komad, poput crnih pantalona, može biti elegantan.

Rouzi Hantington
Aissaoui Nacer / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

 Bonus video

Severini pukle pantalone na nastupu instagram/severina

Izvor: Miss7hr/ Wanted V.P.