Listajući modne portale, časopise i društvene mreže, nemoguće je ne primetiti da je stil modnih ikona postao pročišćeniji nego ikad. Jednostavni komadi, klasični modeli, prigušene palete boja i fini materijali odišu bezvremenskom elegancijom koju karakterizuje nenametljiva sofisticiranost i besprekoran kroj.

Jednostavan, a tako moćan vuneni kaput pronašli smo u Zari, a sigurno će se svideti svim ljubiteljkama ove estetike!

zara vuneni kaput
ZARA 

Ovaj kaput ima sastav od 100% vune koja garantira toplinu, a kroj s remenom pruža opušten, ali luksuzan utisak obogaćen malim okovratnikom i prišivenim velim džepovima. 

Za ovaj kaput koji izgleda uglađeno, složeno i, budimo iskreni, jako skupo potrebno je izdvojiti 12,990 dinara. Cena nije sitnica, ali je ulaganje u kaput koji ćete nositi sve do prvih dana proleća!

zara vuneni
ZARA 

Chic vuneni kaput koji odiše bezvremenskom elegancijom nadilazi prolazne trendove, a luksuznom teksturom i klasičnom siluetom može se bez puno mozganja kombinovati s raznim komadima koje već imate u svom ormaru.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video

Ćerka Jovana Memedovića u kaputu od starog ćebeta Instagram/masamemedovic

Izvor: Wanted A.N.