Ne postoji ništa bolje nego kada omiljeni komad možete da nosite tokom cele godine. Moda odavno nije ograničena samo na godišnja doba, što možda najbolje dokazuju slip suknje, bezvremeni model koji ne prestaje da bude na tronu omiljenih komada. 

Ove zime, trendseterke su gotovo opsednute midi suknjama, a naročito su uživale da ih kombinuju sa bajkerskim čizmama i kaubojkama.

Nešto traženiji je bio ravan model do pola lista, no, kako vreme odmiče, traženi su i asimetrični modeli, A-kroja, sa čipkanim umecima i slično. 

Ma koji da je po vašem ukusu, sjajno će se kombinovati sa svim što imate u ormaru. Naročito dobro izgledaju sa mekim kardiganima i rolkama, ali i sa duksevima, u šta ćete se i sami uveriti na kasnijim primerima. 

H&M Pogledajte kakve se satenske slip suknje mogu naći u prodavnicama omiljenih highstreet brendova.

Idealne su i za poslovne kombinacije i za grad, te je kupovina ovakvog modela uvek dobra investicija. 

Pročitajte još: POČEO JE DRUGI KRUG SNIŽENJA U H&M ČAK DO 60%: Jakne i kaputi od 3.500, džemperi 600, a pantalone i haljine od 1.500 rsd

A ukoliko još uvek ne znate na koji način da ih kombinujete, donosimo predloge koji vam mogu poslužiti kao sjajna inspiracija. 

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

Moda za jesen 2023. Instagram/pilardearce

Izvor: Wanted J. S.