Sa turnejama Tejlor Svift Era i Bijons Renaissance, nema mnogo drugih prilika koje zahtevaju sjaj od glave do pete osim novogodišnje noći. Međutim, nakon vihora od godinu dana u kome se činilo da smo svakog drugog vikenda u blistavim komadima, ako želite da se istaknete svojim outfitom ukrašenim šljokicama, ne osuđujemo vas.

Šljokice nisu jedina stvar koja vrišti „praznično“ u ovo doba godine. Od mekog somota do sjajnog pliša do svetlucavog satena, postoji više načina da zablistate u novogodišnjoj haljini nego da se oblačite u šljokice od glave do pete. Govorimo o mašnama, volanima - svi su podjednako vredni zabave bez ijedne šljokice na vidiku.

Ako šljokice nisu vaša šoljica čaja, ili želite da promenite svoju haljinu za doček Nove godine ove godine, došli ste na pravo mesto. Potražili smo 25 opcija koje nisu svetlucave, a koje su itekako svečane, i koje vas mame da ih nosite u najluđoj noći.

ZARA Haljine bez šljokica za proslavu Nove godinu

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

SECOND HAND HALJINA KAO ZA HOLIVUD KOŠTA 10 DOLARA Instagram/katavux


Izvor: Wanted A.N.