S padom temperatura, naša potreba za slojevitošću i raznovrsnim odećom se povećava, tako da nije neobično ako ste već sada počeli razmišljati o kupovini novih komada za jesen 2023. Zahvaljujući društvenim mrežama, modni trendovi se nikada nisu brže širili, ali i brže menjali, a odeća nikada nije bila povoljnija i dostupnija.

Upravo zato je važno dobro razmisliti pre kupovine trendi sezonskih komada i fokusirati se na njihov kvalitet i dugovečnost kako bismo izbegli gomilanje nepotrebne odeće u ormaru. Osim što je ovakav način kupovine ekološki prihvatljiviji, stvaranjem dobre baze ormara izbeći ćete nepotrebno trošenje i glavobolje pri osmišljavanju dnevnih odevnih kombinacija.

Pre nego što izdvojite novac za novi modni komad, zapitajte se da li vam je zaista potreban i kako će se uklopiti uz ostatak vaše garderobe. Umesto prolaznih komada čija će atraktivnost izbledeti nakon jedne sezone, izaberite komade koji odolevaju trendovima i kojima ćete se uvek rado vraćati. Izdvojili smo tri ključna komada za hladne dane koji će se lako uklopiti u vaše kombinacije - ove jeseni, ali i u narednim sezonama!

Basic topli džemper

Basic topli džemper
ZARA 

Crne farmerke ravnog kroja

Crne farmerke ravnog kroja
PULL&BEAR 

Kvalitetna kožna jakna

Kvalitetna kožna jakna
MONA 

 Bonus video

Kaubojske čizme Instagram/_agaa.g