Nekada je stvaranje idealnog autfita tokom jeseni i zime prava zavrzlama - koje pantalone uz koju košulju, bluzu, ili, ako izaberete haljinu, šta nositi preko... i onda, kada ste konačno sve uklopili i preostalo je da samo izaberete obuću, nastane problem.

U mnoštvu novih stilova - čizme sa kaišićima, gležnjače i glomazne koje favorizuju trendseterke, ne možemo tek tako da donesemo odluku. Umesto toga, stišavamo buku (samo na sekundu) da bismo svoju energiju usmerili na verni klasik: kaubojske čizme.

Poznata manekenka i trendseterka Dimitrovska, koja nosi laskavu titulu jedne od "najbolje obučenih dama u gradu", što nije bez razloga, još jednom je održala lekciju stila koja će mnogima dobro doći u situacijama kad jednostavno morate brzo da "delate" i ponesete nešto što će biti i za dan i za veče.

Bilo da kaubojke volite da kombinujete sa farmerkama, haljinama, suknjama ili smart pantalonama, Danijelu Dimitrovsku ove sezone uzimamo kao inspiraciju #1.

Ona je ovoga septembra krem kaubojke kombinovala sa pastelno plavo-ljubičastim kompletom šortsa i topa sa dugim puf rukavima i tako prezentovala laskav look nosiv od jutra do mraka.

Ove jeseni, kaubojske čizme su se vratile na modnu mapu, osvajajući svojom udobnošću i stilom koji se lako kombinuju sa gotovo svim stilovima.

Instagram Manekenka Danijela Dimitrovska teži vanvremenskom stilu.

 Bonus video

Danijela Dimitrovska Instagram