Ako je verovati modnim blogerima koji predviđaju trendove na TikToku, ledeno plava će biti jedna od nijansi koja će obeležiti jesen. Ova hladna, ali i veoma delikatna boja izgleda posebno efektno na sjajnim materijalima poput satena i svile. Rado je viđamo na romantičnim slip haljinama i suknjama, među kojima se posebno istakao jedan odličan model iz Zarine ponude.

Zara haljina za svečane prilike 2023
ZARA 

Reč je o midi haljini sa okruglim izrezom i tankim bretelama koje se ukrštaju pozadi, kao stvorena za večernje prilike. Savršen je izbor za gosće na venčanjima, sastancima ili zabavama i garantovano privlači pažnju svojim elegantnim, ženstvenim izgledom.

Ledeno plava boja savršeno će naglasiti preplanuli ten, dok otvorena leđa dodaju dašak suptilne zavodljivosti kombinaciji.

Zara haljina
ZARA 

Jednostavna, a upečatljiva haljina postala je pravi hit među influenserima na Instagramu, a verujemo da bi vrlo brzo mogla da dospe u kategoriju Zarinih bestselera. Savetujemo vam da ga uparite sa decentnim sandalama sa tankim kaiševima ili trendi papučama na visoku potpeticu kako biste postigli "vau" efekat!

Zara haljina za svečane prilike
ZARA 

Bonus video

Bela haljina je trend leta Tiktok/loriharvey