Spremanje i pakovanje za more očas posla može da se pretvori u veoma stresan trenutak, pogotovo ako ste neko ko voli da osmišljava outifte. Samim tim, kofer postaje teži nego što zapravo treba da bude, a realnost je da pola tih kombinacija i ne stigne na red. 

Zato bi trebalo uvek da se vodite pravilom manje je više, pogotovo ako idete i u šoping kako biste se opremili kako treba pred odmor. Haljine su najlakši način da brzo izgledate sređeno i doterano, bez previše razmišljanja, a ukoliko se poslužite trikom Nine Badrić, dobićete i 3 varijacije outfita zahvaljujući samo jednom komadu.

Nina Badrić slikala se u fantastičnoj ogrtač haljini.
instagram/badrich 

Lepa pevačica fotografisala se na moru u prelepoj haljini na preklop nalik kimonu koja se može nositi i umesto kaftana za plažu, ili kao komad za grad. Možete je prebaciti preko majice i farmerica kao ogrtač tokom prohladnih večeri, ili je jednostavno nositi kao haljinu na preklop. 

Nina Badrić u ogrtač haljini koja može da se nosi i u grad.
instagram/badrich 

A dobro je poznato da haljine na preklop ne samo daju vizuelno tanji struk, već zbog A-forme naglašavaju obline i čine ih više nalik na peščani sat.

Svileni modeli kakav nosi Nina godinama unazad su must-have letnji komad, ali mnoge trendseterke ih nose i nakon toplih meseci, upravo u kombinaciji sa toplijim materijalima. 

Za ovakvim modelom budite sigurni da ste dobili makar 3+ kombinacije, čime ste oslobodili mesto u koferu, a look će se potpuno izmeniti i ako uz haljinu nosite ravnu obuću ili vrtoglave potpetice.

Još ako ste izabrali svilenu ogrtač-haljinu u nešto intezivnijim nijansama, budite sigurni da ste dobili high fashion varijantu za izlazak na koju niko neće biti ravnodušan, a u nastavku pogledajte neke modele domaćih dizajnera koji nema šanse da vam se ne dopadnu.

Bonus video:

Nina Badrić proslavila 50. rođendan Instagram

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!