Haljine su jedan od najpopularnijih letnjih komada, možda zato što ne zahtevaju skoro nikakve dodatke. Međutim, svake godine smo svedoci novih trendova

Leto 2023. obeležavaju heklane i teksas haljine, a po printovima i oblicima prednjače cvetni motivi i bandeau modeli. Ali ne treba zanemariti ni najsavremenije boje.

Kao što vidite, 2023. je godina barbiecorea, a roze je apsolutni trend. Popularne su i haljine krem ili pastelnih nijansi, ali se na modnom radaru mnogih ljubitelja mode pojavljuje posebna (ne)boja - bela. Ovaj jarki svetli ton predstavlja lakoću i svežinu i stoga je savršen za tople letnje dane.

Bele letnje haljine su veliki trend u 2023.

U leto 2023. bele haljine neće nositi samo neveste, već i fashion dame koje vole svetle boje. Kroj može biti romantičan i tečan. Detalji kao što su puf rukavi, tkaiševi na vezivanje, heklana čipka, volani ili nabori čine belu haljinu još uzbudljivijim modnim komadom.

Kako kombinovati bele haljine

Sa belom haljinom zaista je nemoguće pogrešiti, a leti je lako kombinovati. Ako zahladi, preko njega uvek možete poneti teksas jaknu ili sako.