Trench mantil je bez sumnje jedan od vesnika proleća, a omiljene high street adrese nisu razočarale divnom ponudom. Od klasičnih modela do malo otkačenijih - sigurni smo da ćete lako pronaći nešto za sebe!

Klasičan mantil je modni must-have, a mi glasamo za modele neutralnih boja. Bež, bela ili ledeno siva su savršen izbor ako volite minimalistički izgled. Predlažemo da pomenute modele kombinujete sa jednostavnim farmerkama i belom majicom, omiljenim patikama ili baletankama i modnim detaljima koji će kombinaciji dati dašak vaše ličnosti.

Teksas mantil kao hit komad sezone

Verujemo da ste primetili da je teksas ove sezone u fokusu više nego ranije, pa pored 'denim on denim' kombinacije volimo i teksas mantile koji su idealni za kreiranje takvih kombinacija. Naravno, teksas mantil možete kombinovati na suptilniji način, a istovremeno je to komad koji podjednako dobro funkcioniše i u dnevnim i u večernjim prilikama.

Pored teksas modela, volimo i modele od tanje kože koji će outfitu dati vibe glam-rock estetike, pa ako volite edgy kombinacije, svakako nabavite koži mantil.

Kako bismo vam smanjili muke pri kupovini, u nastavku smo odabrali nekoliko šik modela iz aktuelne high street ponude omiljenih brendova koje vredi dodati u svoju kolekciju!

ZARA Mantil za proleće 2023