Pored omiljenih farmerki, crne pantalone su svakako komad koji treba da imate u svojoj garderobi, za sve one trenutke kada jednostavno ne možete da se odlučite u kom pravcu želite da kreirate outfit. Klasika kao što su crne krojene pantalone dobro dođe u bilo kojoj prilici, od poslovne do svečane, a scenario u kom zaista zablistaju je street style.

Dolaskom novih prolećnih kolekcija sve je više fluidnih modela pantalona čiji kroj pruža udobnost i eleganciju. Ovakvi modeli su najpoželjniji poslednjih nekoliko sezona, a fluidne pantalone u crnoj boji ostaće u vašoj kolekciji godinama. Na isti način, nešto uži modeli mogu biti odlična opcija, ali zanimljivost koju kombinacija dobije kada nosite širi model pantalona odlična je nadopuna minimalističkoj crnoj boji.

Pantalone koje će se uklopiti u baš svaki stil

Naš omiljeni način da nosimo ove modele pantalona je definitivno suprotstavljanje njihove ozbiljne siluete sa ležernim komadima kao što su crop topovi i popularni modeli patika. Pored toga, crne pantalone mogu biti odličan deo odela kada ne želite da kombinujete blejzer i pantalone iste boje. Odlično će izgledati u kombinaciji sa bež ili sivim blejzerom.

Prilikom odabira crnih pantalona važno je da vam savršeno pristaju, da vodite računa o svim vašim proporcijama i da se ne odlučite na kupovinu dok ne pronađete one koje vam savršeno stoje, jer je to garancija da ćete ih jako dugo imati u svojoj kolekciji i uživati u kreiranju gotovo svakog outfita.

Da bismo vam olakšali pretragu, u nastavku smo odabrali nekoliko modela iz aktuelne ponude high-street brendova kao inspiraciju.

BERSHKA, PULL&BEAR Crne pantalone za proleće 2023