Svetske modne kuće su tokom pariske i milanske Nedelje mode pokušale da na velika vrata vrate džins sa niskim strukom. Ovaj model, koji se pojavio devedesetih, vrhunac popularnosti dostigao je u 2000-im i zadržao se još desetak godina.

Modu 90-ih odlikuje odvažnost, provokativnost i ekscentričnost. Trenerke, isprane farmerke, helanke u ludim nijansama... A tu su i naravno farmerke niskog struka, koje su tada zamenile pantalone visokog struka, a kako nam se čini izgleda da će učiniti sve da se istorija ponovi.

Farmerke niskog struka stidljivo su počele da nas mame pre dve sezone, a nema sumnje da nema relevantnije i laskavije odeće od dobrih farki - jer one ističu sve prednosti figure.

Ubrzo nakon pojavljivanja na modnim pistama tzv. fast fashion brendovi uvrstili su ove modele u svoju novu kolekciju pa ih je već sada moguće naći u ponudi.

Pronašli smo nekoliko sjajnih modela iz aktulne ponude s kojima nećete progrešiti ako ih obučete ove godine, samo dajte sebi vremena da pronađete najbolje modele za sebe i čvrsto prigrlite trend.

ZARA Ponuda pantalona niskog struka u high-street radnjama.