Iako su skinny modeli ustupili mesto farmerkama širokih nogavica na tronu, to ne znači da se nužno morate odreći niskog struka. Zapravo, modni uticaj 90-ih snažno se oseća i ove sezone. Da biste izgledali dobro, ključno je pronaći dobar model pantalona, a možda će biti teško odlučiti se samo za jedan.

Farmerke niskog struka stidljivo su počele da nas mame pre dve sezone. Prvobitna reakcija „nema šanse da to nosim“ brzo je zamenjena mišlju „mogla bih da potražim nešto što mi dobro stoji“. Ali da sve ne bi ostalo samo na razmišljanju, s prolećem iza ugla i dolazak novih trendova koji će osvežiti vašu garderobu, vreme je da se bacite u potragu.

Zaboravite stil koji su nosile Britni Spirs, Paris Hilton i Kristina Agilera; novi modeli su znatno sofisticiraniji i manje agresivni. Dobro skrojeni modeli niskog struka često pristaju čak i bolje od onih sa visokim strukom, koji neretko fokus stavljaju upravo na taj deo tela. Ali ako je stomak upravo ono što želite da sakrijete po svaku cenu, onda su modeli sa srednje visokim strukom najbolji izbor.

Prilikom izbora farmerica, ono na šta svakako treba obratiti pažnju, osim na izgled, jeste kako se osećate u njima. Uz pažljivo odabran model kombinujte trendi bluze, koje se u sezoni pred nama nose u jarkim bojama, a za stilski prefinjen izgled dodajte oversized sako.

Ako želite ležerniji stil, postoje bezvremenski džemperi koji izgledaju veoma lepo kada su upareni sa klasičnom košuljom. Ali ako igrate na klasiku, potrebne su vam patike i obična bela majica jer sa ovim komadima nema greške. U svakom slučaju, ove godine nećete pogrešiti ako obučete farmerke niskog struka, samo dajte sebi vremena i isprobajte dovoljan broj modela.