Ako je vaša novogodišnja odluka bila da malo pametnije uložite svoj novac i investirate ga u statement modne komade, onda imamo pravu modnu poslasticu za vas! U pitanju je kardigan poznatog brenda Massimo Dutti, koji je pravi odraz klasike i elegancije, a sigurni smo da će dodati dašak luksuza baš svakoj vašoj modnoj kombinaciji!

Koliko god nas high street brendovi mamili novim kolekcijama da upadnemo u zamku i zatrpamo garderobu komadima koje nećemo nositi više puta, ponekad je mnogo bolje odupreti se kupovini modnih komada koji su samo odraz trend ili nisu dovoljno kvalitetni.

Brend je poznat po svojim elegantnim modnim komadima bezvremenske klasike, koji se lako mogu integrisati u svakodnevne stylish kombinacije. Zato nas i ne čudi što je prelep prugasti kardigan sa zlatnim retro dugmadima izazvao popriličnu pometnju na društvenim mrežama, naročito zbog toga što izgleda kao dizajnerski komad.

Instagram i TikTok ne prestaju da bruje o ovom divnom komadu mode, pa je tako ostalo dostupno još samo nekoliko veličina jer se rasprodaju brzinom svetlosti. Sigurni smo da će biti odličan dodatak vašoj kolekciji, zato požurite pre nego što nestane!

 Bonus video

Kako skratiti dužinu kardigana. Instagram/beautyglamourmania

Izvor: fashion hr/ Wanted A.N.