Kada se pojedini komadi počnu smatrati out modelima, to je uglavnom zato što su dostigli vrhunac svoje popularnosti, ali se veruje da je samo pitanje dana kada će ponovo postati „in“ ili su jednostavno tako omraženi. da modni stručnjaci, ali i oni koji prate i cene njihova mišljenja jednoglasno odluče da im više nikada ne damo šansu.

Hejli Biber u kožnim helankama.
TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia 

Neki koji spadaju u ovu drugu grupu su farmerke niskog struka, ali i kožne helanke koje bi ponovo mogle da postanu omiljeni komad mnogima, pošto je, ni manje ni više nego, Hejli Biber odlučila da ih vrati u svoju garderobu.

Tokom njenog i Kajlinog novogodišnjeg putovanja u Aspen, Hejli Biber je viđena kako šeta centrom grada u crnom outfitu od glave do pete. Za vreme opuštanja nakon skijanja, Hejli je odabrala oversize Saint Laurent kaput sa kaišem, naočare za sunce i torbu Le 5 A 7, i Loewe kožne pufer čizme i odgovarajuće kožne helanke, baš onakve u kojima je često viđana pre nekoliko godina.

Dakle, iako je to komad za koji će mnogi reći da je daleko od onih koji laskaju figuri, koje mnogi mrze, i za koji smo bili uvereni da se neće vratiti u modu uskoro, ako ikada, moram priznati da nam kao deo Hejlinog outfita izgleda veoma privlačno. I garantujemo da nismo jedini koji razmišljaju o kopanju po ormarima i prodavnicama u potrazi za sličnim parom sada kada je i Hejli, kao jedna od najbolje obučenih žena na svetu, nakon nekoliko godina obrisala prašinu sa njih.