Kada govorimo o modi, postoje neki klasici kojima se uvek vraćamo, a jedan od njih je blejzer. Naime, radi se o bezvremenskom modnom klasiku sa kojim apsolutno nema greške, a koji se tako lako prilagođava različitim odevnim stilovima i prilikama.

Blejzeri ne poznaju godišnja doba i mogu se kombinovati iznova i iznova na inovativne i različite načine. Ako i dalje ne odustajete od klasične estetike, jednostavni blejzeri su idealan izbor za vas. Predlažemo da ih kombinujete sa omiljenim skinny farmerkama ili pantalonama, a naravno volimo i varijante sa suknjama i haljinama.

Za blejzer volimo da je oversized, ali svaki model možete upotpuniti kaišem koji će naglasiti vašu figuru.

S druge strane, malo razigraniji modeli oduševiće sve one koji vole otkačene modne priče koje koketiraju sa različitim šarama i dezenima. Statement blejzeri su odličan izbor ako želite odmah da kreirate kombinaciju koja će privući svačiju pažnju, pa ako volite izgled koji ne prolazi nezapaženo, odabirom pomenutih modela to ćete lako postići.

Zbog toga, kako bi vam olakšali izbor, s obzirom na to da se u ponudi trenutno mogu pronaći sniženi modeli, ali i nove kolekcije, kako biste smanjili muke oko kupovine, u nastavku pogledajte nekoliko šik modela koje vredi imati u svojoj kolekciji!

ZARA Zara blejzeri na sniženju