Savršena alternativa klasičnoj maloj crnoj haljini za kojom će se svi okrenuti - dobro skrojen i laskav kombinezon lako bi mogao da postane jedan od najpoželjnijih komada za žurke.

Kombinezon je ultra-seksi komad koji vuče korene iz osamdesetih. Ono što ga čini tako privlačnim je činjenica da njegove proporcije i kroj laskaju gotovo svim tipovima građe i izdužuju figuru.

Kako nositi i kombinovati kombinezon?

Na modnim pistama kolekcija za jesen i zimu 2022/23. kombinezoni u monohromatskoj paleti su bili dobro zapaženi, kombinujući smele krojeve i minimalističku eleganciju. Điđi Hadid prošetala je pistom za Ralfa Lorena u modelu s izrezima, dok je Valentino predstavio set izrezanih kombinezona.

Điđi Hadid nosi kombinezon.
ANGELA WEISS / AFP / Profimedia 

S druge strane, Nensi Dojaka se ponov osvrnula na klasični crni kombinezon kroz igru prozirnosti koja je vremenom postala njen prepoznatljiv potpis. Ono što je zajedničko svim modelima je da važi pravilo „manje je više“. Ne treba preterano komplikovati, pustite da zavodljiv kroj govori sam za sebe, a na noge obujte visoke potpetice, bilo da su u pitanju udobne sandale ili platforme sa vrtoglavom potpeticom.

kombinezon Nensi Dojaka.
Chris Yates / Alamy / Alamy / Profimedia