Nakon što ste pronašli savršen model širokih farmerki, novi izazov je pred vama - koji model obuće se najlepše slaže uz ovakve farmekre?

U nastavku donosimo tri modela čizmica koji će savršeno ići uz široke farmerke...

Čizme sa debelim đonom

Farmerke širokih nogavica dolaze u nekoliko varijanti, a kada se radi o skraćenoj varijanti koja završava u visini gležnja najbolji izbor su udobne, a robusne čizme s trendi debelim đonom. Ovaj model obuće lepo će 'zatvoriti' razmak između poda i gležnja, a ovaj tip čizama je uzak i prijanjaja uz nogu te čini lepi stilski dodatak uz šire, a kraće nogavice.

Čizme sa debelim đonom
MANGO 

Gležnjače

Duge lepršave farmerke koje sežu do poda mogu imati nedostatak da izgledaju pomalo zbijeno. Modni profesionalci to sprečavaju odabirom odgovarajućih cipela s petom. Gležnjače su sjajan odabir jer farmerkama daju potrebnu visinu, a takođe izgledaju elegantno i ženstveno. Osim toga, čine stopalo vitkijim i savršeno upotpunjuju pantalone lepršavih nogavica. Modeli sa širokom petom odličan su izbor jer spajaju udobnost i chic izgleda i nude opciju za svakodnevno nošenje.

Gležnjače
Stradivarius.com 

Čizme-čarape

Pantalone širokih, lepršavih nogavica takođe dolaze i u varijanti s prorezom koji daje bolji pogled na cipelu i time je stavlja u prvi plan. U ovom slučaju se modni profesionalci oslanjaju na trendi cipelu koja kombinuje visinu i usku osnovicu – čizme čarape. Poseban detalj koji izdvaja ovaj model cipela u obliku gležnjača je elastičan, mekan materijal koji poput čarape obavija stopalo i gležanj. To stvara besprekoran prijelaz između cipela i pantalona, a modni profesionalci obožavaju ovaj izgled.

Čizme-čarape
Zara.com