I dok je bilo mnogo debata o tome da li su ugg čizme u stvari cipele - slično kao i debata koja dovodi u pitanje da li helanke mogu opravdano da se nose kao pantalone - očigledno je da 2022. sve novine rado prihvata.

2000-ih godina zahvaljujući Paris Hilton, uz XXL sunčane naočare, trenerke Juicy Couture, jedan par obuće postao je esencijalni kralj svih stajliga. Pogađate, reč je o UGG čizmama. I od tada svake zimske sezone se vraćaju u novom ruhu.

Ove sezone u fokusu je mini verzija koju od prošle jeseni redovno ih viđamo na nogama trendseterki poput Emili Ratajkovski, Kendal Džener i Irine Šajk. A ove jeseni najniži modeli dobijaju još jednu nadogradnju – platformu.

Na pitanje kako ih kombinovati, pravi odgovor bi bio kako god poželite, jer Ugg čizme najčešće prate ležerna i opuštena modna izdanja - trenerke, helanke, dukseve, jakne...

Ugg čizme su dostupne u Srbiji.
Instagram 

Pored udobnosti i toplote koju daje, Mini Classic model dolazi u novoj verziji, obogaćenoj debelom XXL platformom. Trendseterke ovaj novi trendi model nosi se sa parom belih, dugačkih, sportskih čarapa, ali i onim ultra-mini čarapama.

U Srbiji su dostupni trenutno veoma traženi modeli, a koji su to pogledajte u nastavku:

fashionandfriends.com Ugg čizme dostupne u Srbiji.