Ništa ne može tako zaokružiti zimske autfite kao što to učini dobar kaput, a neki modeli već su se i te kako izdvojili na modnom radaru trendseterki koje ih kombinuju na najmaštovitije načine. 

Uostalom, kaputi će u narednim mesecima biti okosnica svakakog stajlinga i prva stvar koju neko primeti na vama, te je preporuka da izaberete model u kojem ćete se osećati dobro i stylish, a da vam bude topao i udoban. 

kaputi su okosnica svakog stajlinga.
Claire Guillon / Camerapress / Profimedia 

Mi smo pregledali Insta feedove slavnih trendseterki i izdvojili modele koji su ispunili sve uslove sa fashion check liste, te bacite pogled šta će to biti aktuelno tokom predstojeće sezone za 2022/2023.

Shearling

Ovčije krzno i dalje vodeći trend i ove sezone, nevezano da li je prirodno ili veštačko.

2. Kaput sa šalom

Kaputi sa šalovima su opsesija modnih influenserki koje su opsednute ovim atipičnim modelom. Kako stvari stoje, ovo će biti jedan od onih "must-have" komada tokom zime.

3. Krem komadi

Da, možda nisu najpraktičniji, ali toliko su lepi i deluju luksuzno! Kaput u krem boji definitivno je model koji svaka devojka od stila treba da ima u svom garderoberu, a izgledaju fantastično kako sa chic elegatnim izdanjima, ali i sa kežual odabirima. 

4. Dezen riblje kosti

Bezvremenski dezen iznova je i iznova na radaru trendseterki i ne čudi što je to tako. Uklapa se uz sve, daje posebnu notu svakom autfitu i svakako je vizuelno zanimljiviji od plane varijanti.

5. Monton

Montoni su i ove godine "in", a posebno su popularni maxi modeli. Osim što izgledaju stylish, neviđeno su udobni i topli, te možete biti sigurni da vam u ovom kaputu nikada neće biti hladno.

6. Puffer 

Puffer jaknesu definitivno naše svoje mesto pod suncem od kako su se pojavile na radaru trendseterki prošle sezone. Sada su doživele blistav povratak i na rafovima highstreet brendova već možete izabrati fantastične modele.