Zima nije prepreka da nosite haljine. Iako možda nisu sinonim za hladnije vreme, čini se da su modni stručnjaci doskočili ovom problemu i ove sezone iznedrili modele koji će vas osvojiti na prvu, a najvažnije - biti udobni i topli

Sedam se već sada istaklo i čini se da će biti glavni trendovi predstojeće sezone, a u nastavku obratite pažnju i na savete kako ih kombinovati za autfite u kojima ćete izgledati šik i osećati se poput kraljice.

1. Maksi haljine

Maksi haljine vratile su se na velika vrata, i savršen su izbor kada brzo želite da izgledate dobro. Možete ih kombinovati sa oversized džemperima, sakoima... uz čizme sa vrtoglavom potepeticom, ali i uz ravne gležnjače. Bilo kako bilo, za koji god izbor da se odlučite izgledaće dobro.

2. Haljina sa dubokim izrezom

Ovakvi modeli idealni su kada želite da izgledate stajliš i elegantno, a fantastično se kombinuju i uz čizme do kolena, gležnjače, ali i uz moderne kaubojke.

3. Pletene haljine

Rebrasto pletivno je uvek siguran izbor. Naime, bez obzira o kom odevnom predmetu se radi, fino pleteni materijal uvek izgleda elegantno i ležerno. I sve to bez mnogo truda, jer je sama struktura ovog materijala cool detalj koji ulepšava svaki outfit.

4. Kožne haljine

Svaki put kada želite da ostavite moćan utisak - bio to poslovni sastanak ili dejt, odaberite kožnu haljinu - klasika za sva vremena. 

5. Dugi rukavi + mini dužina haljine

Kratka mini haljina i glomazne čizme su duo iz snova - čineći istovremeno tako udoban i chic izgled. Navucite kožnu bajkersku jaknu preko i krenite u izlazak sa stilom koji će svi primetiti.

6. Plišane haljine

Za razliku od prethodnih zimskih sezona, plišane haljine su ove godine jednostavno must komad u ormanu. Za novu popularnost pliša, mnogi "krivca" vide u činjenici da je na modnoj sceni ponovo istaknuta želja za doterivanjem, o čemu dovoljno svedoče kolekcije za sezonu prazničnih zabava, kojima dominira ovaj materijal luksuznog izgleda. Mi se ne bunimo, a koliko vidimo ni svetski trendseteri nemaju zamerke na ovaj trendy materijal.

7. Haljine sa visokim okovratnikom

Ne, njeno vreme nije prošlo sa zalaskom sunca i opraštanjem od obale - ona je dobila novu verziju - duža je, oversize, od čvršćeg materijala. Ovakvi modeli haljina u jesen nose se kako za svakodnevne prilike, tako i za večernje događaje, a na vama je da izdvojite dezen koji najviše oslikava vaš stil.