Trend otkrivanja tela poslednjih sezona uzeo je maha na modnoj sceni. Odevni predmeti poput minijaturnih suknji, pantalona niskog struka, crop topova ili izuzetno providnih komada dominirali su u kolekcijama brendova poput italijanskog Miu Miu ili dizajnerke Nensi Dojake, zaslužnih za veliku popularnost haljina sa izrezima.

Takozvane cut out haljine su trend koji je vrhunac popularnosti dostigao ovog leta, a sudeći prema kolekcijama brendova jasno je da ga nećemo izbeći ni uz pad temperatura.

Detalj izreza na različitim i često neočekivanim mestima glavna je karakteristika ovih zavodljivih haljina – cut-out trend koji nije prošao ispod radara Zara dizajnerskog tima. 

Omiljeni španski brend ove sezone nudi možda najbolju verziju isečene haljine do sada. U svoju bogatu ponudu ovih dana uvrstio je rebrastu crnu haljinu sa cut out detaljem na struku, zahvaljujući kojem izgleda skuplje nego što zapravo jeste.

zara haljina od 2.290 dinara.
ZARA 

Iako izgleda skupo iluksuzno, ova haljina je dostupna po više nego prihvatljivoj ceni od 2.290 dinara, što čini ovaj model vredan da se pronađe u ormanu svake žene koja želi da isprati cut out trend, a na sreću zaljubljenika u modu još uvek je dostupna u svim veličinama.

Zara haljina sa izrezom na struku.
ZARA 

Odlična stvar je što je pogodna i za večernje zabave, dnevne šetnje, ali i posao ukoliko preko ogrnete blejzer koji će sakriti uspešno sakriti otkriveni deo kože.