Nije tajna da je i ove hladne sezone pletivo veliki trend na modnoj sceni, krasi pregršt odevnih predmeta, ali se iz godine u godinu pokazalo kao najpopularniji materijal u vidu džempera i kardigana.

Ako ovih dana poželite da se odmorite od nošenja sakoa u službi jakni, a tokom dana je još pretoplo za udoban džemper, rešenje se nalazi u kardiganu. 

Kejti Holms nosi dugački kardigan.
ROGER WONG/INSTARimages.com / INSTAR Images / Profimedia 

Standardne verzije u sivoj, crnoj ili bež boji obično prolaze ispod radara, što se ne može reći za statement komade u smislu kroja, boje ili šare, koji su u stanju da izdignu čak i najmonotonije stajlinge.

Kombinacija statement kardigana i farmerki je ona s kojom su modne greške svedene na minimum, a to je potvrdila i glumica Kejti Holms na nedavno održanoj Nedelji mode u Njujorku.

Večni kardigani oversized kroja učiniće svaki stajling posebno uzbudljivim. U zavisnosti od modela, možete ih naglasiti kaišem ili kombinovati uz haljine, a u poređenju sa prošlim sezonama, sada su najpoželjnije dugačke verzije.

U aktuelnoj sezoni izdvajaju se modeli u jarkoj paleti boja i retro podtonovima, ali ništa manje interesantne nisu ni verzije u prigušenim nijansama, kao stvorene za ljubitelje modnog minimalizma.

Ove sezone brojni high-street brendovi nude verzije u širokom spektru boja kako bismo se bezbrižnije nosili sa jesenjim sivilom.

ZARA Kardigani su jesenji hit!